загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні в Україні відзначають День рибалки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рибальство, яке включає вилов не тільки морських та річкових риб, але й інших водних тварин, стало однією з провідних галузей промисловості для багатьох країн, а також складає основну статтю експорту. У промисловому масштабі вилов риби проводиться з метою використання її в харчуванні, а також для отримання риб'ячого жиру.

Професійне свято працівників рибного господарства - День рибалки відзначається згідно з Указом Президента № 464/95 від 22.06.1995.

В Українській РСР День рибака відзначався у другу неділю липня на підставі Указу Президії Верховної Ради СРСР від 01.11.88 р.

Рибне господарство України - важливий сектор економіки, сучасний індустріальний комплекс, який дає країні понад 100 найменувань цінних продуктів харчування з океанічної і прісноводної риби та інших дарів моря.

Цей день частіше за все святкують професійні рибалки, однак сміливо можна стверджувати, що День рибалки - всенародне свято, яке вважають своїм тисячі і тисячі любителів рибної ловлі, яким це заняття приносить радість і насолоду. Риболовство викликає інтерес навіть у тих, хто знайомий з рибною ловлею лише за розповідями інших.

До списку новин