загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні відсьогодні подорожчали квитки на потяги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відсьогодні у всіх категоріях вагонів, окрім СВ, вагонів поїздів Інтерсіті+ та приміських поїздів у внутрішньому та міжнародному сполученнях змінено тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом. Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізниці". Вартість подорожі залізницею у внутрішньому сполученні в плацкартному та купейному вагонах з 16 липня підвищилася на 10%, наступний етап – з 1 жовтня вартість зросте теж на 10%. Зокрема, квиток у плацкартному вагоні поїзда "Київ – Сімферополь" подорожчав на 7 гривень, а зі Львова до Черкас на 6 гривень.

Однак це не останнє підвищення вартості: уже з 1 жовтня поїздка з Києва до Сімферополя буде коштувати не 108,61 грн, як зараз, а 116,78 грн. Суттєвіше подорожчали квитки у купейних вагонах. Так, до підвищення ціна складала 167,03 грн з Києва до Сімферополя, а тепер - 181,03. Проте з 1 жовтня - 196,44 грн. У міжнародному сполученні відсьогодні у всіх категоріях вагонів, окрім СВ, вартість збільшилася на 5%, наступне підвищення відбудеться з 1 жовтня теж на  5%. Наприклад, квиток на потяг № 2 Київ – Москва подорожчав на 5 грн (1028,12 грн). Варто зазначити, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного в квітні цього року Центром Разумкова, більшість українців незадоволені роботою залізничного транспорту.

До списку новин