загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Рівному пройде фестиваль шашлика

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У неділю, 21 липня, 3 12 до 17 год. у Рівному у міському парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбудеться перший у Рівному Фестиваль шашлика «Чарівний мангал».

Фестиваль шашлика проходитиме у Рівному вперше. Його організаторами є позитивний інформаційно-розважальний інтернет-портал міста Рівного «ЧаРівне.інфо», ДКП «Міське об`єднання парків культури та відпочинку міста Рівного» та ІТ-компанія «PRANTMEDIA».

Фестиваль шашлика «Чарівний мангал» – це унікальний для Рівного захід, де кращі кафе та ресторани міста змагатимуться у приготуванні найсмачнішого шашлика, а переможця Фестивалю визначать за підсумками народного голосування. Відтак, головними членами журі стануть відвідувачі Фестивалю, які матимуть змогу безкоштовно продегустувати той чи інший шашлик, визначивши таким чином кращий на свій смак та, відповідно, проголосувавши за нього.

Ідея свята полягає в тому, щоб кращі заклади харчування міста зібралися в одному місці, представили на розсуд рівнянам свої кулінарні шедеври і довели, який саме заклад може пригостити найсмачнішим у Рівному шашликом.

Варто відзначити, що на переможця чекають два головні призи. Шеф-кухар, який приготує найсмачніший шашлик на думку рівнян, виграє для себе приз від туристичної агенції «Ернан Кортес» – тижневий відпочинок у мальовничих Карпатах у готельно-розважальному комплексі «Зелена дача», а для закладу, який він представляє, приз від ІТ-компанії «PRANTMEDIA» – сертифікат на безкоштовну розробку інтернет-сайту для закладу.

Метою проекту є створення корисного та активного відпочинку для рівнян та гостей міста, популяризація здорового відпочинку для усієї сім’ї та забезпечення цікавого дозвілля сімей та молоді на свіжому повітрі.

Організатори свята обіцяють: буде весело, цікаво та незабутньо як для дорослих, так і дітей, адже «Чарівний мангал» неодмінно стане чарівним святом для усієї родини!

“Тож приходьте у неділю, 21 липня, з 12 год. до парку ім. Шевченка, розважайтеся та обирайте найсмачніший шашлик та найкращого шеф-кухаря у місті!”, – запрошують організатори.

До списку новин