загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прокуратуру у Фастові пікетували пенсіонери

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У понеділок, 22 липня, у Фастові (Київська область) відбулося пікетування Фастівської міжрайонної прокуратури громадянами, незадоволеними роботою місцевого відділення Пенсійного фонду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Усього прокуратуру пікетувало близько 45-50 чоловік. Прокуратураорганізувала прийом заяв пікетників, щоб розглянути їхні скарги. Прицьому як мінімум половина пікетників прийшла зі заздалегідь підготовленими скаргами, а решта склали їх на місці. Всьогопрокуратура прийняла близько 120 заяв. Заяв виявилося більше, ніжпікетників, оскільки часто одна людина подавав заяви від імені родичів,знайомих і сусідів, пояснили в прокуратурі.

 

У відомстві зазначили, що абсолютно всі заяви стосувалися неналежної роботи місцевого відділення Пенсійного фонду України. «Зокрема,скаржники заявляють, що розмір фактично виплачуваних пенсій значнонижчий, ніж має бути», - сказано в повідомленні прокуратури. При цьому в прокуратурі зазначили, що скарг на роботу посадових осібФастівської міжрайонної прокуратури не надходило.

Усі заяви пікетників були зареєстровані і щодо кожного з нихпрокуратура почала перевірку. Також у прокуратурі пообіцялиповідомити кожного зі скаржників про результати у письмовому вигляді.

До списку новин