загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Національний музей презентує унікальне панно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Національний музей українського народного декоративного мистецтва з нагоди святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі презентує в столиці мозаїчні твори Анатолія Назарова «Святе таїнство» та «Спас Нерукотворний», один з яких номінуватиметься на занесення до Книги рекордів України у рубриці «Вперше в Україні і світі».

Про це повідомляє Головне управління культури Київської міської державної адміністрації.

«26 липня о 13 год. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться презентація мозаїчних творів.

Ікона «Спас Нерукотворний» (1,4х1,4 м) виготовлена з 26 569 модулів 15-ти порід дерева, панно «Святе таїнство» (1,62х1,92 м) містить 41 625 модулів з понад 30-ти порід дерева.

Майстер використовує лише природній колір деревини і досягає цим необхідного ефекту, завдяки чому мозаїчні твори сприймаються як живописні полотна.

Роботи експонуватимуться до 10 серпня.

До списку новин