загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Закарпатті стало більше благодійників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

24 липня у Берегівському районі за участі в.о. голови Берегівської райдержадміністрації  Владислава Гоблика,  заступника голови райдержадміністрації Василя Горвата, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Габора Ласлова, заступника керівника апарату державної адміністрації Віталія Матія, представників релігійних та громадських організацій  проведено благодійну акцію «Розіграш щедрого квитка від Червоного хреста» та зустріч керівництва району з  настоятелем православної єпархії отцем Емілом Войтовичем, де було обговорено заходи з відзначення 1025-ї річниці Хрещення Русі в Берегівському районі.

Мета благодійної акції  – привернути увагу суспільства до проблем найбільш уразливих верств населення – інвалідів, одиноких людей похилого віку, дітей-сиріт, біженців, безпритульних та хворих на туберкульоз, поліпшення умов їхнього життя.  За словами голови Берегівської районної організації Товариства Червоного Хреста Оксани Маргітич, на пожертвування доброчинців будуть придбані товари першої необхідності для надання адресної допомоги незахищеним верствам населення.

Під час зустрічі з духовенством, керівництво району обговорило програму святкових заходів присвячених до 1025-річниці Хрещення Київської Русі, яка включатиме  святкову літургію, вітання від духовних отців та хресну ходу до хреста в с. Мужієво.  Користуючись нагодою о. Еміл запросив присутніх взяти участь у святковій літургії та хресній ході, приуроченій до 1025-річниці Хрещення Київської Русі.

Нагадаємо, що під час наради з членами Організаційного комітету з підготовки та відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі Президент України Віктор Янукович наголосив, що ця знаменна подія має бути відзначена в кожному населеному пункті держави.

Еміл Войтович

До списку новин