загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Наявність хобі - запорука успіху

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Всі ми прагнемо не просто життєвого щастя, а й успіху. Професор вищої Гарвардської школи бізнесу Манфред Кетс де Вріс, автор, понад 20 книг про розвиток, стверджує, що у людини, яка прагне успіх обов'язково має бути своє хобі.

Інтереси, що приносять задоволення, як показує статистика, мають тільки 50% дорослого населення. Інші ж вважають за краще витратити час на корисні рутинні справи, ніж на приємні, але не настільки важливі.

 Як вважає професор Манфред, хобі не обов'язково має збігатися з професією і приносити дохід. Головна мета - задоволення та постійний розвиток здібностей, виявлення у себе талантів, розвиток креативного мислення, яке тягне за собою впевненість в собі і успішну боротьбу з недоліками.

За статистикою найпопулярніше хобі - це читання книг - 20%.

Легко поставивши перед собою завдання прочитати, людина отримує користь для організму, перемикаючись з свого виду діяльності на хобі. При цьому організм не тільки відпочиває, а й отримує можливість знайти ефективне вирішення поточних проблем.

Таке хобі, як квітникарство займає друге місце - 16% і притаманне жіночому населенню.

Спортивні хобі мають 13%. Завдяки такому захопленню, людина здатна не тільки розслаблятися, але і підтримувати себе у формі.

Потім йдуть домашні тварини - 10%, подорожі - 6% та колекціонування - 5%.

Хобі - дуже активний помічник для людини і в боротьбі з трудоголізмом. Якщо людина не здатна переключатися на щось інше, ніж робота, то це дуже тривожний сигнал, який призводить до перевтоми і хвороб.

Для гармонійного розвитку людині необхідно корисне хобі і набуття корисних звичок.

Успіх на роботі залежить від уміння сконцентрувати свої зусилля на важливих першорядних завданнях і не відволікатися на дрібні образи і тим більше не зациклюватися на них. А такі корисні звички, як прогулянки на повітрі, ванна перед сном, читання літератури допоможуть вам досягти необхідної для вас гармонії в житті.

Юдіна Каріна

До списку новин