загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За 100 доларів у Києві можна прожити не більше 3,5 діб – дослідження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Києві можна прожити 3,5 дня на 100 дол. Такі цифри наведено в рейтингу найдорожчих і найдешевших міст світу, який був складений експертами порталу Tripomatic, що спеціалізується на плануванні подорожей, передає УНН.

Фахівці порівняли ціни на проживання, транспорт, харчування та огляд визначних пам'яток в 50 містах світу.

За одиницю вимірювання експерти взяли кількість днів, протягом яких у місті можна прожити на 100 доларів. Отримавши певні результати їх порівняли з торішніми даними.

Українська столиця, місто Київ, опинилася в рейтингу на 15-ій позиції. Так, за харчування туристам доведеться віддати 17 доларів, за проживання вони віддадуть близько 10 доларів, за проїзд - 50 центів, а за півтора долара можна буде оглянути визначні пам'ятки. У підсумку, експерти встановили, що 100 доларів туристам в Києві вистачить на проживання протягом 3,5 днів.

До списку новин