загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставку буковинських художників відкрили у Національній академії СБУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нещодавно, 26 липня ц.р. в Національній академії Служби безпеки України урочисто відкрито експозицію художніх робіт випускників факультету образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Участь у відкритті виставки взяли керівництво, науково-педагогічний склад та курсанти Національної академії Служби безпеки України, представники Чернівецького національного університету, повідомляє прес-центр СБ України.

Двадцять портретів видатних постатей української історії вищий учбовий заклад вітчизняної спецслужби отримав у подарунок від Чернівецького національного університету. Це портрети Княгині Ольги, Володимира Великого, Ярослава Мудрого, Володимира Мономаха, Богдана Хмельницького, Михайла Грушевського та інших видатних державних та військових діячів.

Відкриваючи виставку, ректор Національної академії СБ України генерал-майор Іван Мусієнко наголосив: «Історична доля нашого народу невіддільна від християнських цінностей. Віковічна пам'ять про видатних державників нашої землі карбуватиме в душах випускників впевненість, що вони обрали правильний шлях – служіння державі. Усе найкраще з вікових надбань України, ми впевнені, буде втілено в патріотизмі та духовній єдності колективу Академії, збагаченні інтелектуального й духовного потенціалу Служби безпеки України».

Перший ректор Національної академії СБ України (1992-2003 рр.) Володимир Сідак подякував авторам художніх робіт, студентам та випускникам Чернівецького національного університету. Він зазначив, що це вагомий подарунок від студентів-митців майбутнім офіцерам. Відкриття експозиції відбулось за сприяння Управління СБ України у Чернівецькій області та приурочено знаменній даті – 1025-річчю хрещення Київської Русі.

До списку новин