загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Львівщині розпочинається фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань – 2013»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У п’ятницю, 2 серпня, на території державного історико-культурного заповідника “Тустань”, що в околиці села Урич Сколівського району, за підтримки Львівської обласної ради відбудеться фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань – 2013». Фестиваль відбуватиметься упродовж 3 днів – 2-4 серпня, повідомила прес-служба Львівської облради.

В програмі фестивалю: розбудова середньовічного наметового містечка воїнів, які відновлюють традиції і побут Київської Русі та Європи періоду ІХ-ХІІІ сторіччя; стрільби з луків та арбалетів; презентація клубів; середньовічне регбі; майстер-класи середньовічного танцю та майстер-класи словянських класів; стрільба вогняними стрілами; змагання воїнів на мечах, бугурти, лицарські ігри, боротьба тощо.

У концертній програмі дійства візьмуть участь танцюристи студії «Бельтайн» палацу культури ім. Г.Хоткевича та клубу «Пантера», гурти «Йорій Клоц» та «Irdorath» (Білорусь), а також відбудуться веселі та дотепні ігри з людьми, лялькова вистава «Легенди Львова» за Юрієм Винничуком та багато іншого.

Урочисте відкриття фестивалю заплановано на суботу, 3 серпня, о 13.00.

До списку новин