загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фестиваль «На межі тисячоліть»: епоха Середньовіччя, лицарські бої, козацький куліш та кращі українські музичні гурти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Впродовж двох вихідних днів – 10 та 11 серпняу Львові на території Музею народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» вперше пройде фестиваль «На межі тисячолітьПідгорецький замок».

Ценовий фестиваль української пісні, історії, традицій і мистецтва, що створений для піднесення духу українства, підтримки української культури та збереження суспільного історичного надбання. Саме тому основна мета фестивалю – привернути увагу до пам’яток історії та архітектури, які є культурним надбанням нації, але знаходяться у занедбаному стані. Відтак, щорічне фестивальне дійство буде присвячене окремій, щоразу іншій пам’ятці архітектури. Цьогоріч – це Підгорецький замок.

Однією з головних особливостей фестивалю є те, що дійство перенесе усіх на декілька сторіч у минуле і занурить у вир середньовічної епохи лицарів та королів під неповторні звуки волинки, козабасу, гудка, скрипки, ліри, окарини, торбана тощо. А у суботу, 10 серпня, відбудуться лицарські бої, які будуть запропоновані Лицарським орденом паладинів, а справжній козацький курінь варитиме куліш.

На фестивалі будуть представлені кращі українські музичні гурти, а також приїдуть спеціально запрошені гості з різних континентів, котрі досягли визначних успіхів у сфері кінематографу, естрадного мистецтва, літератури, живопису, скульптури тощо.

Відтак, цьогоріч на фестивалі виступатимуть гурти "Los Colorados" (Тернопіль), "Патриція" (Львів), "Мері" (Львів), "Рокаш" (Rock-H) (Мукачево) та "Kozak System" (Київ).

Впродовж двох днів фестивалю усі гості матимуть змогу випробувати свої сили і здібності у майстер-класах з декоративно-прикладного мистецтва, ремісництва, акторського та вокально-хореографічного мистецтв.

Також учасникам буде запропоновано взяти участь у творчих конкурсах і змаганнях, де їх оцінюватиме професійне журі, а переможці зможуть продемонструвати свої таланти під час фінального гала-концерту на головній сцені фестивалю.

Марина НАЗАРЧУК

До списку новин