загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Римі відбудеться великий міжрелігійний форум

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Римі відбудеться великий міжрелігійний форум під назвою "Мужність надії - релігії і культури в діалозі". З 29 вересня по 1 жовтня 2013 року сотні представників різних релігій та осіб зі світу культури і політики з більш ніж 60 країн світу зустрінуться разом у Вічному місті, щоб зробити його "столицею миру і співіснування", йдеться в повідомленні "Спільноти св . Егідія ", головного організатора заходу, який відбудеться вже в 27-й раз після історичного Дня молитви в Асижі в 1986 р., який ініціював бл. Іван Павло II.

Римська зустріч, як заявляють організатори, натхненна духом міста св. Франциска. Під час форуму переплетуться дружба, гуманітарний та культурний діалоги і молитва. Тут реалізується образ мирного світу і цивілізації співіснування. У заяві йдеться, що останні роки показали, наскільки великою є сила духовних засобів для досягнення справжнього миру. Релігія змінює людину зсередини, викликаючи мирне ставлення до інших.

Форум розпочнеться пленарним засіданням у неділю 29 вересня. 30 вересня та 1 жовтня у різних місцях Риму проходитимуть дискусії, круглі столи, зустрічі. На закінчення міжрелігійної зустрічі буде направлений Римський заклик до миру 2013 року.

"Спільнота св. Егідія" була заснована в 1968 р. як громадська церковна асоціація мирян. Вона займається євангелізацією і справами милосердя в більш ніж 70 країнах світу.

До списку новин