загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна хоче активізувати туризм на Чорному морі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Реалізувати свої ініціативи держава планує в якості координатора Робочої групи з туризму країн причорноморського регіону.

 

Україна отримала статус координатора з туризму серед держав причорноморського регіону. Управляти роботою відповідної Робочої групи вона буде до 2015 року. Український віце-прем'єр Олександр Вілкул вважає, що саме круїзний туризм - це світле майбутнє для країн чорноморського регіону. Тож, перше, що зробила Україна після отримання статусу координатора, це запропонувала розробити єдину стратегію розвитку круїзного туризму в Чорному морі. Для того, щоб такі ініціативи стали реальністю, Держагентство України з туризму та курортів напише план дій на два наступні роки, який обговорять вже цієї осені.

Дискутувати будуть у Києві в рамках Другого Київського міжнародного туристичного форуму. Окрім чиновників країн-учасників об'єднання, на нього запросили генерального секретаря Всесвітньої туристичної організації Талеба Ріфаї. Такі спільні дії повинні сприяти залученню в регіон нових інвестицій та вивести всі країни чорноморського регіону на глобальний туристичний ринок. Віце-прем'єр Олександр Вілкул вже готовий запропонувати безліч ініціатив. Він вважає, що статус координатора Робочої групи відкриває для України широкі можливості для розвитку туризму в Чорноморському регіоні.

До списку новин