загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна у двадцятці найпопулярніших туристичних країн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Одним із найвагоміших досягнень нашої держави у 2012 році можна вважати те, що вона стала 12-тою у рейтингу найбільш популярних та відвідуваних країн серед туристів. Якщо порівнювати із 2011 роком, то туристичний потік виріс приблизно 1,5 мільйони осіб. У той же час Україна виявилася найдешевшою серед 20 найпопулярніших країн.

Згідно з даними дослідження, туристи у нашій країні витрачають по 208 доларів. Варто зазначити, що найпопулярнішою у 2012 році стала Франція. Її відвідали 83 мільйони людей. До десятки лідерів рейтингу також увійшли США, Китай, Іспанія, Туреччина, Німеччина, Велика Британія, Малайзія та Росія.

Нагадаємо, раніше було названо найдорожчі міста світу за вартістю життя для іноземців. Зокрема, у трійку лідерів рейтингу увійшли Луанда, Москва і Токіо.

До списку новин