загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійний фонд України виконує свої міжнародні зобов'язання

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У першому півріччі 2013 року Пенсійний фонд України виконав свої міжнародні зобовязання щодо виплати пенсій за кордон та іноземних пенсій в Україні.

За цей період забезпечено своєчасну виплату пенсій у 17 країн світу громадянам України, які проживають за кордоном, на суму 583,75 тис. дол. США та 928,80 тис. євро.

Пенсіонерам іноземних держав, які проживають в Україні, згідно з міжнародними договорами здійснено виплату пенсій на суму 587,76 тис. дол. США та 611,69 тис. євро.

Від Пенсійного фонду Російської Федерації надійшло 31,23 млн. рос. руб. на виплату громадянам України, які працювали в районах Крайньої Півночі та місцевостях, прирівняних до районів Крайньої Півночі.

Закордонним установам Болгарії, Іспанії, Російської Федерації, Словаччини, Угорщини, Чехії підготовлено та надіслано 1368 формулярів-довідок про підтвердження страхового (трудового) стажу українським громадянам, які проживають за кордоном.

З метою захисту прав громадян України, які працюють (проживають) за кордоном, Пенсійний фонд спільно з Міністерством соціальної політики України продовжує роботу щодо укладання міжнародних договорів про соціальне забезпечення.

До списку новин