загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Запоріжжі стартує Всеукраїнський фестиваль дерев'яної скульптури

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Запоріжжі в четвер, 8 серпня, стартує Всеукраїнський фестиваль дерев'яної скульптури, в якому візьмуть участь майстри із шести регіонів України - Харкова, Києва, Луганська, Запоріжжя, Кам'янець-Подільського і Сум.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протягом п'яти днів, із 8 по 12 серпня, українські умільці із звичайних колод і стволів поваленних дерев, створюватимуть казкових героїв-трудівників. Скульптурні композиції по закінченню заходу прикрасять територію Центрального парку культури і відпочинку і дитячі майданчики Запоріжжя", - розповіли організатори фестивалю.

Усі композиції виготовлятимуться за допомогою бензопил, що дасть змогу не лише скоротити терміни створення повноцінних робіт із декількох місяців до 4-5 днів, але і перетворити сам процес на цікаве видовище, вважають організатори.

Фестиваль дерев'яної скульптури - один із 14 проектів-переможців конкурсу соціальних проектів «Ми - це місто!».

До списку новин