загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Всеукраїнська виставка до Дня Незалежності в Будинку художника презентує молоде мистецтво України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У приміщенні Центрального будинку художника Національної спілки художників України (м. Київ, вул. Артема, 1–5) 16 серпня 2013 року о 16:00 відбудеться відкриття Всеукраїнської виставки до Дня Незалежності України. Це один з наймасштабніших проектів Національної спілки художників України та Міністерства культури України.

Традиційно експозицію виставки становлять твори найяскравіших представників регіональних мистецьких шкіл. Орієнтована на відображення сучасного стану українського образотворчого мистецтва, вона вражає широким тематичним розмаїттям живопису, графіки, скульптури, а також надзвичайно цікавим розділом декоративно-вжиткового мистецтва.

За задумом організаторів, цьогорічна виставка відбуватиметься під девізом «Молоде мистецтво молодої країни» та буде своєрідним звітом молодих митців про їхні творчі досягнення. Ідея експонування творів художників віком до тридцяти п’яти років видається цікавою і доречною, оскільки їхнє становлення відбувалося саме за років незалежної України.

Під дахом Будинку художника буде зібрано понад 230 творів станкового живопису, графіки, скульптури, декоративно-вжиткового мистецтва, створених молодими митцями з різних куточків України, такими як: М. Гуйда, Г. Попінова, В. Колесніков, К. Чернявський, Т. Ягодкіна, О. Коваль з Києва; Є. Єгоров, О. Мороз, О. Чурсін, Д. Чаус із Харкова; Т. Охріменко з Дніпропетровська; М. Яндоленко, В. Целоусова з Одеси, Н. Корф-Іванюк з Полтави та багатьма іншими.

Виставка триватиме з 16 по 29 серпня 2013 року щодня, крім вівторка, з 12:00 до 19:00 за адресою: м. Київ вул. Січових стрільців (Артема), 1–5, Центральний будинок художника.

Вхід вільний.

До списку новин