загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У музеї Гончара відбудеться виставка «А ми, серце, кохаймося...»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Музей Івана Гончара ЗАПРОШУЄ відвідати виставку з 16 серпня по 29 вересня «А ми, серце, кохаймося...» (мотиви кохання в народному мистецтві українців)

Кохання – це одвічний пошук рідної душі, своєї половинки, без якої немає повноти і радості буття. В яких би достатках не жила людина, але без святого почуття любові і взаємності не має вона щастя. Особливо проблема кохання постає у сучасному суспільстві, де відбувається стрімка й безцеремонна підміна традиційних ідеалів і правдивих цінностей глобалізованими стандартами здебільшого вульгарно-прагматичного гатунку, де всіляко культивується поклоніння «золотому тільцю».

Кохання по-українськи – яке ж воно? Що вирізняє нас з-поміж інших народів? Як українці впродовж віків сповідували чи не найвищу Божу милість й людську чесноту – Любов, яку плекали в родинному середовищі і якою розширювали свій український простір? «Із глибини духа породжується любов», тож таїну українського серця намагалися пізнати свого часу не лише наші визначні мислителі та поети (Григорій Сковорода, Памфій Юркевич», Тарас Шевченко, Леся Українка, Дмитро Чижевський та інші), а й прості люди, майстри, митці, віддзеркалюючи свої знахідки і відкриття у пісенному слові, житейській мудрості, предметах повсякденного вжитку і творах народного мистецтва.

Відтак, виставка «А ми, серце, кохаймося...» є спробою сплести намисто наймвятіших почуттів наших пращурів з перлин народного малярства та вишиття минулих століть, аби пробудити наші серця…

Ласкаво  просимо !

Виставка триває з 16 серпня по 29 вересня 2013 року щодня, окрім понеділка й останнього вівторка місяця, з 10:00 до 17:30

ВХІД У МУЗЕЙ

для дорослих - 15 грн., для дітей та пенсіонерів - 3 грн.

До списку новин