загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як угорський Дебрецен готується до свята квітів! (+ФОТО)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вже зовсім скоро, 20 серпня, за 100 км від Ужгорода стартує один з відоміших фестивалів Європи – свято квітів в Дебрецені. Цей карнавал, який в чомусь нагадує бразильський, пройде вже 44 раз.

Угорці готують масштабне дійство. Як розповів заступник міського голови Дебрецена Бейло Шомоді, на самому фесті вони використають більше мільйона квітів з території Угорщини – з них вони зроблять чимало квіткових композицій у вигляді казкових та історичних персонажів та навіть у вигляді «Макдональдсу». Окрім квіткових експозицій гості міста зможуть побачити в Дебрецені концерти різноманітних угорських закордонних колективів, хід велосипедистів, дитячий фестиваль, виставу ікебан з Японії, а також ярмарок чеського пива.

Що цікаво, фінансуватиме такий карнавал місцева влада за допомогою Міністерства культури та численних спонсорів, а охоронятиме безпеку гостей фестивалю до 500 співробітників поліції.

Окрім того, до організації свята долучився і Ужгород. На фестивалі квітів виступатиме заслужений академічний закарпатський народний хор, натомість в обласний центр краю приїде 23-24 серпня одна з експозицій з Дебрецена.

KarpatNews вдалося подивитися як все ж готується угорське місто до такого свята. І враження були дуже позитивні.

До списку новин