загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Харкові 94-річного пенсіонера позбавили світла через раптову появу величезних боргів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дідусь живе у дореволюційному будинку без електроплит і телевізора, а рахунки отримує, наче має вдома міні-виробництво.

Півмісяця без світла просидів самотній 94-річний харківський пенсіонер. Каже, одного ранку електрики без попередження прийшли й просто перерізали йому дроти. Мовляв, у нього зненацька з'явився величезний борг. Зараз замість лампочок у чоловіка світить гасова лампа. Світло півмісяця тому відрізали комунальники, начебто за борг у три тисячі грн. Вдома у дідуся – ні телевізора, ні електрочайника, ані пральної машинки. Звідки, каже, такий величезний борг за електрику і гадки не має. Мовляв, 75 безкоштовних ветеранських кіловатів на місяць йому завжди з лишком вистачало, аж раптом він почав катастрофічно перебирати і не вписуватися в ліміт. В обленерго коментувати інцидент на камеру відмовляються, але запевняють, що розрахунки правильні. Мовляв, борг назбирався за шість років. І поки дід не заплатить три тисячі гривень, світло йому не повернуть.

Сусід-юрист, який погодився допомогти старому, досі під враженням від цифр у квитанціях. Сплатити заборгованість самотнього дідуся погодилися сусіди-підприємці. Але ж Григорій Миколайович упевнений, що величезні рахунки за електрику можуть приходити йому й далі. Тож 94-річний пенсіонер обіцяє ледь не щодня особисто записувати всі показники лічильника і вже завів для цього товстенний блокнот.

Аліна Цибова

До списку новин