загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Театри з Японії та Ізраїлю покажуть свої вистави на Чехівському фестивалі в Ялті

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В афіші заходу заявлено вистави за п'єсами класиків, і за творами сучасних авторів. Фестиваль, згідно його концепції, "відкритий всьому новаторському і навіть революційному".

У Криму в середині вересня відбудеться VI міжнароднийфестиваль "Театр. Чехов. Ялта". Гостями форуму будуть театри з України, Росії, Грузії, Ізраїлю, Японії. В афіші заявлено вистави за п'єсами класиків, і за творами сучасних авторів.

Як повідомив оргкомітет фестивалю ZN.UA, цього року на ялтинський фестиваль надійшло 49 анкет-заявок з 17 країн світу. У результаті вибрали 12 постановок. Згідно концепції, цей фестиваль "відкритий всьому новаторському і навіть революційного, з іншого боку незмінно вибудовується фестивальна лінія з найвищим канонами сучасних художніх тенденцій".

VI фестиваль відбуватиметься під патронатом Ради міністрів Автономної республіки Крим.

Поміркувати про тенденції сучасного театру, а також безпосередньо про фестивальну програмі в Ялту запрошено відомих особистостей. Серед них - український поет і драматург Юрій Рибчинський, український драматург Анатолій Крим, знаменитий російський актор і президент асоціації "Золота маска" (Росія) Георгій Тараторкін, народний артист Росії Валерій Гаркалін, відповідальний секретар проекту "Театральні фестивалі Росії" Анастасія Єфремова (дочка видатного російського режисера) та інші авторитетні діячі сучасного українського і російського театру.

Уже 12 вересня театрали оцінять сценічне мистецтво Японії. Театр з Токіо "RINKOGUN" представить виставу "Горище". Наступного дня - майстер-клас, присвячений історії сучасності ізраїльського театру. Ввечері 13 вересня - "Вишневий сад" з Києва. Театр на Липках під керівництвом Віктора Гирича покаже свою версію великої чеховської п'єси.

У програмі фестивалю ще один київський театр на Лівому березі Дніпра. І їхня постановка "Дзвінок з минулого". Театр "Людина" (Москва) везе в Ялту "Стриптиз" за п'єсою Славоміра Мрожека, видатного драматурга, який недавно пішов від нас. А театр "ZERO" з Ізраїлю - "Жінку в пісках" Кобо Абе.

Українське театральне мистецтво представлено на фестивалі виставами зі Львова, Запоріжжя, Полтави. У програмі фестивалю передбачено круглі столи, майстер-класи.

До списку новин