загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні найвища кількість податків у світі – дослідження Світового банку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пересічна українська компанія платить 28 видів податків щороку

Україна посіла перше місце в світі за кількістю податків в рейтингу Світового банку (СБ) Doing Business. За даними СБ, середня українське підприємство в рік платить 28 видів податків. На заповнення документів та вчинення платежів на рік в середньому витрачається понад 490 годин.

У 2012 році вітчизняні підприємці віддавали в скарбницю 55,5% доходів, з яких 43,3% становили податки на працю.

У Світовому банку відзначають, що в 2013 році Україна скоротила число податків і навіть піднялася за показником "сплата податків" з 185 місця в рейтингу "Doing Business 2012" на 165. Це відбулося за рахунок електронного надання даних і оплати для середніх і великих підприємств, вказують експерти.

Нагадаємо, пише Liga.net,  раніше в Україні налічувалося 135 податкових платежів і зборів для середнього підприємства, на обслуговування яких витрачалося 657 годин на рік.

До списку новин