загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Ковелі влаштували дискотеку для пенсіонерів. ВІДЕО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Суботній танцювальний вечір для людей старшого покоління відбувся просто неба, на центральній площі Ковеля.

Тут зібралося чимало охочих покружляти у ритмі танго, вальсу, насолодитися до болю відомими мелодіями своєї молодості, потішити душу сучасними українськими піснями – чого в житті їм так не вистачає. Поважні танцівники лише почувши перші акорди мелодії дещо невпевнено, по-молодецьки сором’язливо пішли до танцю, адже так давно цього не робили. Їм було про що згадати.

    Неймовірнj позитивні емоції переповнювали людей. Щирі, лагідні усмішки на їхніх устах тішили тих, хто ще не наважувався, але дуже бажав вийти на імпровізований танцювальний майданчик. Такі моменти тонко підмічали організатори, помічниці народного депутата України Степана Івахіва, з ініціативи якого й відбувся даний захід, Лілія Козуб та Катерина Полтавець і поспішали особисто запрошувати до танцю найбільш нерішучих. Згодом на площі і яблуку ніде було впасти. 

    Люди висловлювали прохання частіше організовувати танцювальні заходи. І обіцяли, що відбою від охочих надалі не буде. 

    Коли закінчилася остання мелодія сьогоднішнього танцювального вечора всі, хто перебував там, гучними оплесками подякували ініціатору ідеї Степану Івахіву за подарований гарний вечір, за можливість хоча б на годину відчути себе молодими і душею, і тілом, повернутися думками у той час, коли серце жадало любові, а очі невимовно сяяли від щастя. Відчувши всю цю піднесеність, неймовірно позитивну атмосферу, яка панувала на танцплощадці, організатори пообіцяли надалі на цьому ж місці проводити вечори для людей старшого покоління.

ВІДЕО дивіться тут: http://youtu.be/pZM97saycdA

До списку новин