загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Тернополі будуть наукові пікніки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Тернополі реалізовують міжнародний проект «Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні». Основна його мета – показати, що наука може бути простою та цікавою.

Загалом «Наукові пікніки» пройдуть у Тернополі за підтримки Тернопільської молодіжної міської ради та Тернопільської міської ради. Захід відбудеться 7 вересня на Театральному майдані.

«Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні» – це популяризація наук простим і водночас незвичним для нашого суспільства способом. Ми хочемо показати, що наука – це не формули і схеми. Це – все, що нас оточує, – пояснює координатор проекту Христина Білінська. – Під час заходів фахівці з Центру науки Коперника (Варшава) разом з українськими волонтерами продемонструють та пояснять різноманітні закони фізики, хімії та біології. Пікніки дадуть можливість усім охочим провести експеримент в імпровізованій лабораторії просто неба і переконатися, що наука може бути доступною та цікавою».

Під час «Наукових пікніків» відвідувачі зможуть втілити лабораторні досліди самотужки. А також навчити педагогів і батьків, як за допомогою підручних матеріалів організувати для дітей захоплюючі заняття.

Крім того, кожен бажаючий може стати волонтером у проекті, звернувшись до координатора за тел. 380673504852 (Христина Білінська).

«Наукові пікніки» пройдуть восени цього року в п’яти містах України: Тернопіль – 7 вересня; Львів – 14 вересня; Київ – 21 вересня; Луганськ – 28 вересня; Харків – 5 жовтня.

Задум проводити захід в Тернополі належить: Центру Міжкультурних Ініціатив (м. Варшава), Молодіжній організації «Стан» (м. Луганськ) в партнерстві з Центром Науки Коперника (м. Варшава), Молодіжному Центру Працевлаштування (м. Тернопіль). Проводиться він загалом за підтримки польсько-американського фонду «Свобода».

 

До списку новин