загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада дозволила і надалі відбирати майно за комунальні борги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада України не підтримала в першому читанні проект закону про введення мораторію на примусову реалізацію майна громадян за борги за послуги ЖКГ

Як передає кореспондент «Коментарів», за відповідний законопроект № 1083 проголосувало всього 170 нардепів.

За документ проголосувало 7 «регіоналів» , 57 нардепів від «Батьківщини», 26 «ударівці», 32 «свободівці», 12 позафракційних та 31 комуніст.

Законопроект, запропонований опозиційними нардепами Андрієм Павловським, Юрієм Одарченком, Олександром Бригинцем, Володимиром Ар´євим, Дмитром Андрієвським та Юрієм Стецем, припускає введення мораторію на вилучення та примусову реалізацію майна, яке належить на правах приватної власності громадянам України, під час примусового виконання рішень судів зі стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Мораторій не мав поширюватися на примусове стягнення коштів, які є на банківських рахунках боржника (крім рахунків, на які здійснюється виплата зарплат, пенсій та інших соціальних відрахувань, за умови, що залишок на таких рахунках не перевищує трьох мінімальних зарплат на день стягнення). Також мораторій не повинен був поширюватися на боржників, сукупний дохід яких разом з членами їхніх сімей, які проживають разом з ними, перевищує 100 мінімальних зарплат за рік станом на 1 січня року, в якому проводиться примусове виконання рішення суду.

Також законопроект, у разі його прийняття, припиняв процедури примусового стягнення майна, які були розпочаті до набрання чинності законом, а майно, вилучене, але не продане до набрання чинності закону, підлягає поверненню власникам протягом 10 днів з дня набрання чинності законом.

До списку новин