загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Шанхаї відкрили перший Український культурний центр у Китаї

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відбулася презентація книги відомого китайського художника Чжен Жен Гана «Листи кохання до України». Відтак Чжан Лі Чін виконав українські популярні пісні на баяні, а Жен Цзя Чі - на цимбалах.

"Відтепер українська громада в Китаї матиме власний культурний осередок, що дозволить українцям бути ближчими і зрозумілішими для китайського народу.  У Центрі також регулярно проводитимуть різноманітні виставки та фестивалі, музичні концерти, покази модельних колекцій українських дизайнерів, презентації, а також бізнес-семінари, симпозіуми та круглі столи.Тут буде можливість побачити найкращі твори української культури і мистецтва, ознайомитися із фольклором України, почути найкращі зразки української пісні, зустрітися із видатними спортсменами та діячами України», - розповідає Юрій Котик, голова Міжнародної ГО «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва».

У рамках відкриття Українського культурного центру в Китаї 24 серпня відбулася низка мистецьких заходів: виставка українського живопису, творів скульптора Василя Салиги, презентація книги відомого китайського художника Чжен Женгана «Листи кохання до України», а також показ моделей українських дизайнерів.

У святковому концерті взяли участь чоловічий вокальний ансамбль з України «Lavivo», співак Чжоу Шен та шоу-балет «Карма». Чжан Лі Чін виконав українські популярні пісні на баяні, а Жен Цзя Чі на цимбалах.

Ініціаторами підписання угоди про відкриття першого Українського культурного центру в Китаї є Міжнародна громадська організація «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» та Шанхайська компанія «Їнлун» (Шанхай їнлун інвестмент менеджмент корпорейшн ЛТД) (Shanghai YingLun Investing Manegement Co Ltd).

Організаторами заходу були Генеральне консульство України в Шанхаї, Міжнародна громадська організація «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва», шанхайська компанія «Їнлунь», а також Шанхайський офіс Китайської асоціації ділового співробітництва.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

До списку новин