загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Cкільки коштує осінній відпочинок в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Коли більшість людей вже відгуляла свої відпустки, настає період оксамитового сезону, коли вирушати в подорож можна не поспішаючи, без черг у касах аеропортів і вокзалів.

Крим з безліччю готелів, санаторіїв і пансіонатів дозволяє задовольнити запити найвибагливіших туристів не тільки в плані оздоровчого та пляжного відпочинку.

У Криму можна побродити по Ялті або Балаклаві, насолодитися видами Нового Світу. Осінній Крим — справжня Мекка для любителів активного відпочинку — велосипедисти можуть спокійно їхати по дорогах, а альпіністи радіють нежаркій погоді.

Ціна тижневого відпочинку для сім'ї з двох дорослих та однієї дитини:

Проживання ( пансіонат ) 3100 грн Проїзд (залізниця) 1200 грн Харчування та розваги 3300 грн Разом: 7600 грн

Любителі походів у гори зможуть вирушити на підкорення Говерли у Карпатах, зайнятися рафтингом, катанням на конях, екстремальною їздою на велосипедах і квадроциклах. Також тут можна збирати гриби, ягоди, прогулятися по лісах.

Любителям історії і замків сподобається відвідування Мукачівського замку. Крім нього, ще варто відвідати фортецю Тустань — прикордонний пост, побудований прямо в скелях. Високо в горах (Міжгір‘я ) туристи знайдуть відпочинок на березі мальовничого озера Синевир .

Ціна тижневого відпочинку для сім’ї з двох дорослих та однієї дитини:

Проживання ( приватна садиба ) 3000 грн Проїзд (автомобіль ) 1000 грн Харчування та розваги 2500 грн Разом: 6500 грн 

До списку новин