загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Знайомства в епоху цифрових технологій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нові правила для роману

Навіть якщо ви новачок у справі знайомства,особливо якщо це після тривалих відносин, ви, мабуть, знаєте, що світ знайомств змінився з приходом технологій. У той час, як такі веб-сайти, як AARP знайомства, є цифровими, навігація в них вимагає мінімальних технічних навичок. Вам не потрібно, щоб ваші діти допомагали вам заповнити ваш онлайн-профіль, написати повідомлення електронної пошти або повідомлення, і ви користуєтесь телефоном вже тривалий час. Труднощі полягають у тому, щоб визначити, який цифровий пристрій використовувати і коли. Розслабтеся. Це просто!

 

Правила

Перше правило цифрової ери полягає в тому, що правил немає. Але для тих, кому за 50, витрачати дорогоцінний час на ігри у загравання є недалекоглядним. Ми надто досвідчені і мудрі, щоб повертатися до рівня надсилання записок, як у школі. Підрахунок кількості днів з того часу, коли ви зустріли людину, яка вам подобається, в онлайні і телефонування відчувається непрактичним і неприродним.

Що далі?

Закладка електронної скриньки мене втомлює. Після кількох повідомлень електронної пошти, припускаючи, що існує взаємна зацікавленість, обмін телефонними номерами буде доречним. Довіра є важливим для всіх, але чоловіки мають фізичну перевагу з точки зору безпеки. Для того, щоб змусити жінку відчувати себе безпечніше, я спочатку пропоную свій номер телефону. Це дає жінці до певної міри комфорт. Мені немає чого приховувати, тому повідомлення свого номера не викликає у мене абсолютно жодних проблем. Пам'ятайте: жодних ігор.

Телефони - все ще найкраща опція

Зателефонуйте і будьте самі собою. Таким чином, ви не відчуватимете тягар від того, що змушені підігрувати образу, яким ви насправді не являєтеся. Розмова по телефону не буде надто цікавою більшу частину часу, але коли вона все таки такою буде, то ваше серце радітиме від оптимізму Не соромтеся швидкого темпу розвитку ваших стосунків або того, що виглядатимете доведеними до розпачу. Стосунки спрацьовують найкраще, коли вони чесні, і це добре, що ви висловлюєте щирий ентузіазм. Якщо я вважаю, що інтернет-профіль у жінки чарівний, то я кажу їй про це, і після того, як я казав про це, то завжди отримував теплі відповіді. Десять хвилин по телефону можуть розповісти більше, ніж місяці надсилання інтернет-повідомлень. Знайомство після 50-ти вимагає мужності, щоб робити те, що вважаєш правильним.

Надсилання телефонних повідомлень виснажливе

Текстові повідомлення і знайомства не дуже добре співпрацюють. Надсилання текстових повідомлень є позбавленим індивідуальності і розчаровує, хіба що ви знуджений або одинокий підліток. Набирання тексту потрібними маленькими літерами на маленькій цифровій консолі є божевільно важким. Але текстові повідомлення слід обмежити і з інших причин. Я ніколи не запрошував когось на побачення через повідомлення, і, відверто кажучи, я не можу уявити собі когось, кому було б за п'ятдесят, і хто вважав би це доречним. Будьте відважні, ризикніть і подзвоніть. Подяка за допомогою короткого тексту після побачення є нормальним. Те, що цифровий світ позбавлений індивідуальності, не означає, що ви мусите діяти безлико. Текстові повідомлення слід використовувати з обережністю.

Фейсбук

У той час як Фейсбук - це чудова нагода, використовувати його для побачень на сьогоднішній день ризиковано. Виставляючи свою брудну білизну на очах громадськості, ви ризикуєте. Не знайомтеся на Фейсбуці, хіба що ви хочете, щоб кожна людина на планеті знала про ваші особисті справи. І, будь ласка, не пишіть нічого на Фейсбуці про тих, з ким ви зустрічалися. Це робить вас в очах інших дріб'язковими. Дайте потенційній знайомій посилання на вашу сторінку, лише якщо хочете поділитися фотографіями. Я не використовую Фейсбук для знайомств. Я віддаю перевагу більш індивідуальному підходу.

Кіберпростір – прохолодний

Кіберпростір не теплий і пухнастий. Лише розмова по телефону і зустріч за кавою може запропонувати подібний комфорт. Вам не слід покладатися виключно на цифрові пристрої для навігації у світі знайомств. Прислуховуйтеся до свого серця, а не до інструкції вашого цифрового пристрою.

 

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин