загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЗМІ назвали регіони України, де пенсіонери отримують найбільше

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У результаті порівняння пенсій різних категорій у всіх регіонах України з'ясувалося, що найбільше отримують пенсіонери Києва, Севастополя і Донецької області. Середня виплата тут склала 1996 грн, 1617 грн і 1734 грн відповідно.

Тим не менш, подібним цифрам все ж далеко до середніх пенсій нардепів і суддів - 15427 грн і 7 795 грн. Водночас мінімальна пенсія - у Тернопільській області, де різниця з київською склала 774 грн, з'ясувала газета Вести.

Відзначається, що традиційно найбільше "найбагатших" пенсіонерів мешкає в столиці. Приміром, тут 632 народних депутати отримують середні (для міста і категорії пенсіонерів) 15636 грн, а от 204 судді заслужено отримують 13198 грн.

Для порівняння наведемо середні доходи екс-працівників сфери освіти - в Україні це 1119 грн, а в Києві - 1165 грн. Пенсії медиків близькі до цих цифр - 1109 грн по всій Україні і 1204 грн у столиці. Шахтарі, у свою чергу, в середньому отримують 2800 грн.

Нагадаємо, що на вчорашній презентації проекту держбюджету-2014 у Кабміні не назвали нові соціальні стандарти - прожитковий мінімум, мінімальні зарплати і пенсії - на наступний рік.

До списку новин