загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У 2014-му киян змусять заплатити 850 грн за кинутий недопалок і 1360 грн - за вигулювання пса

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Муніципальна міліція потрібна для порядку на вулицях і для наповнення бюджету міста

Вже на початку наступного року в Києві може з'явитися муніципальна міліція.

Співробітники столичної муніципальної міліції стежитимуть, щоб кияни не паркувалися на газонах, що не вигулювали собак в недозволених місцях, не смітили і не псували тротуарну плитку, пишуть"Вести".

Найближчим часом за такий проект рішення голосуватимуть депутати Київради.

За словами заступника голови КМДА Олександра Пузанова, муніципальна міліція потрібна для порядку на вулицях і для наповнення бюджету міста.

"Зараз, наприклад, міліція і ДАІ місту не підпорядковуються, і ми не можемо їм ставити завдання безпосередньо. Змушені щоразу звертатися до ДАІ, щоб вони прибрали припарковані машини з тротуарів Хрещатика, до міліції - щоб вони допомогли притягнути до відповідальності власників незаконних кіосків", - наголосив чиновник.

"А муніципальній міліції, яка буде підпорядковуватися міській владі, достатньо буде один раз поставити таке завдання, і вони зобов'язані будуть його виконати", - додав Пузанов.

Всі зібрані штрафи надходитимуть до столичної скарбниці.

До списку новин