загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада дозволила не міняти радянські водійські права на нові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада дозволила не змінювати водійські права тим громадянам України, у яких є водійські посвідчення зразка СРСР. За відповідний законопроект № 2633-1 на засіданні у вівторок, 17 вересня, проголосували 314 нардепів.

Проект закону № 2633-1 “Про внесення змін до Закону України “Про Єдиний державний демографічний реєстр і документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу або її спеціальний статус” щодо врегулювання питання дії посвідчень водія зразків бланків, затверджених органами влади Союзу Радянських Соціалістичних Республік”, був прийнятий за основу та в цілому.

У той же час перед цим народні депутати відмовилися прийняти проект Закону № 2633 “Про внесення змін до Закону України “Про Єдиний державний демографічний реєстр і документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу або її спеціальний статус”(щодо безкоштовної заміни водійського посвідчення старого зразка для громадян пенсійного віку), який припускав безкоштовну заміну прав для пенсіонерів.

Нагадаємо, що в 2011 році Верховна Рада прийняла закон № 8507 “Про документи, що засвідчують особу і підтверджують громадянство України”, який ввів біометричні паспорти. Також українських водіїв, що мають права зразка СРСР, зобов’язали замінити їх на нові до 1 січня 2014 року. Після цієї дати старі права стануть недійсними, і з ними вже не можна буде керувати автомобілем.

До списку новин