загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пограбував сотню пенсіонерів і потратив 400 тисяч гривень на сім’ю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення про скоєння розбійного нападу. В одному із сіл району невідома особа скоїла напад на місцеву пенсіонерку та заволоділа грошовими коштами в сумі понад 1000 гривень. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група.

При розмові з потерпілою працівники міліції дізналися, що вдень до її будинку зайшов незнайомий чоловік, зв’язав їй руки та почав нишпорити по будинку шукаючи гроші та цінні речі. Зібравши всі заощадження старенької зловмисник швидко зник, але бабуся встигла розгледіти обличчя свого кривдника та добре запам’ятала його прикмети.

Розпочалася копітка робота по пошуку зловмисника. Правоохоронці опитували місцевих жителів та перевіряли раніше судимих осіб, які притягувались до відповідальності за подібні злочини.

Наступного дня черговий по райвідділу отримує нове повідомлення про скоєння розбійного нападу на літню жінку. Двоє невідомих в масках напали на пенсіонерку та заволоділи грошима в сумі понад 3000 гривень. Характер вчинення розбійних нападів вказував на те, що до скоєння цих правопорушень причетна одна й та сама особа.

Для розшуку зловмисника задіяли співробітників управління карного розшуку. Весь особовий склад райвідділу міліції було переведено на посилений варіант несення служби. Подворові обходи кожної вулиці та перевірка підоблікового елементу дали очікуваний результат. Правоохоронцям вдалось встановити що до скоєння розбійних нападів причетний 36-річний, раніше судимий місцевий житель. Згідно з отриманою інформацією підозрюваний у визначений час має з’явитись в одному з мікрорайонів міста, також було отримано інформацію про те, що зловмисник може мати при собі вогнепальну зброю. Для затримання небезпечного злочинця були задіяні кращі співробітники міліції. Коли зловмисник з’явився в полі зору, оперативники провели блискавичне затримання. Лише професійні дії правоохоронців не дали змоги злочинцю здійснити збройний опір, адже після затримання в нього було виявлено обріз мисливської рушниці, в якого були зведені курки.

Затриманого було доставлено до райвідділу міліції. На допиті чоловік зізнався, що вчинення останніх двох розбійних нападів його рук справа. Також повідомив, що протягом п’яти останніх років він скоїв близько сотні кримінальних правопорушень, які мали місце на території Черкаської, Кіровоградської та Київської областей. Затриманий розповів, що за весь цей час він наніс збитків громадянам на суму понад 400 тисяч гривень, які витрачав весь цей час на потреби своєї сім’ї.

УМВС України в Черкаській області

До списку новин