загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дорога на роботу – також робота

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більше половини офісних працівників дістаються роботи цілу годину або більше. 38% опитаних використовують для цього два або три види транспорту. На незручний маршрут погоджується заради цікавої роботи переважна більшість респондентів. І тільки 13% співробітників обирають місце роботи виключно за територіальною ознакою. Такі дані були отримані в результаті дослідження Міжнародного кадрового порталу hh.ua.

Дорога до офіса забирає в українців багато часу і сил, а іноді може бути виснажливішою за саму працю. У 52% офісних співробітників дорога на роботу займає годину або більше. «Білих комірців», які живуть недалеко від офісу та витрачають на дорогу менше 30 хвилин, щаслива меншість (20% респондентів).

Більше половини співробітників (62% опитаних) дістаються офіса одним видом транспорту. Решта змушені робити одну або навіть дві пересадки. Подібна статистика пояснює, чому більшість українських офісних працівників мріють про гнучкий графік та віддалену роботу.

Офісні працівники згодні на незручний маршрут, щоб виконувати цікаву роботу. Тільки 13% завжди шукають вакансії за територіальною ознакою, а не через кар'єрні амбіції чи бажання заробляти більше.

Щоб не жертвувати заради цікавої роботи можливістю економити час на щоденних і досить стомлюючих поїздках в офіс, українці тепер можуть шукати роботу поруч з потрібною станцією метро. Цього літа таку можливість для своїх користувачів надав кадровий портал HeadHunter.

Дані було отримано в результаті опитування, що проходило серед зареєстрованих користувачів сайту hh.ua в січні 2013 року. В опитуванні взяли участь 3520 респонденти, серед яких 35% - чоловіки, 65% - жінки віком від 20 до 35 років.

До списку новин