загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Королевська привітала партизанів зі святом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кожен ветеран повинен відчувати свою значимість для країни та бути соціально захищеним. Про це сказала Міністр соціальної політики України Наталія Королевська під час урочистостей з нагоди Дня партизанської слави, повідомила прес-служба Міністерства.

 

«Пам’ять чогось варта лише тоді, коли слова підкріплюються справами. Кожен ветеран повинен відчувати свою значимість для країни та бути соціально захищеним. І не лише раз на рік, на День Перемоги, а постійно», - сказала Наталія Королевська.

За словами Міністра, в цьому році Міністерством соціальної політики було здійснено низку кроків щодо підвищення соціального захисту ветеранів.

«Зокрема, підвищено мінімальні пенсії всім інвалідам війни ІІ-ІІІ груп та учасникам бойових дій, яким виповнилося 85 років. Збільшено щорічну разову грошову допомогу до 5 травня ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань», - уточнила Наталія Королевська.

Вона також зазначила, що Мінсоцполітики було розроблено, а Урядом ухвалено плани заходів на 2013 – 2015 роки з підготовки і відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років.

«Мета цих планів – забезпечити постійну увагу і турботу з боку держави для кожного з ветеранів. У рамках реалізації планів ми завершуємо роботу над запровадженням Паспорту соціальних потреб ветерана. Це дозволить нам врахувати і забезпечити кожного ветерана необхідними послугами, лікуванням, оточити турботою та увагою. Це найменше, що ми повинні зробити», - розповіла вона.

«Якщо багато років тому саме нинішні ветерани захищали нашу батьківщину, то сьогодні допомогти та захистити кожного з них – це мій обов’язок і як громадянина, і як Міністра. Я обіцяю, що й надалі турбота про ветеранів буде пріоритетом у діяльності нашого Міністерства», - наголосила Наталія Королевська.

Довідково

У цьому році було здійснено низку кроків щодо підвищення соціального захисту ветеранів.

·  Підвищено мінімальні пенсії всім інвалідам війни ІІ-ІІІ груп та учасникам бойових дій, яким виповнилося 85 років. З 1 травня 2013 року у жодного учасника бойових дій в період ВОВ, якому виповнилося 85 років, пенсія не може бути меншою 2548 грн.

·  Збільшено щорічну разову грошову допомогу до 5 травня ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань в середньому на 10%.

До списку новин