загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер 320 разів судився з чиновниками і домігся звільнення прокурора та начальника міліції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рибак відкрив власну приймальню і почав допомагати у вирішенні юридичних питань іншим

Житель Вінницької області Леонід Рибак своєрідний рекордсмен - він вже 320 разів судився з чиновниками та правоохоронцями всіх рівнів і написав десятки скарг на них.

62-річному пенсіонеру вдалося досягти певних результатів від позовів. Через його активну діяльність з посади звільнили головного міліціонера району, а потім і прокурора.

Зараз він оголосив війну головному "мундиру" району. Леонід Рибак підозрює його у службовій недбалості під час розгляду земельних питань. Місцевий суд притягти міліціонера до відповідальності відмовився.

Кілька місяців тому Рибак відкрив власну приймальню і почав допомагати у вирішенні юридичних питань іншим.

Офіс досить скромний: маленька кімнатка у підвалі з іржавим сейфом і тьмяним світлом. Але люди вже шикуються до нього за порадами.

"Головна програма" розшукала міліціонера, який через діяльність пенсіонера поплатився посадою. Колишній правоохоронець добрих намірів у діяльності бершадського месника не бачить і називає його кляузником і брехуном.

До списку новин