загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Щоб забезпечити зарплати у €1000 та пенсії у €500, Королевська введе податок на безробіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство соціальної політики планує скоротити максимальний термін перебування безробітних на обліку до чотирьох місяців з нинішніх шести місяців.

Про це заявив народний депутат фракції «Батьківщина», член Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці Андрій Павловський. «Щоб забезпечити зарплати у €1000 та пенсії у €500 міністр соціальної політики Наталія Королевська планує введення податку на безробіття», - сказав він.

За словами Павловського, саме такі висновки можна зробити з нововведень Держслужби зайнятості. «Зокрема, йдеться про бажання скоротити максимальний термін перебування безробітних на обліку до чотирьох місяців з нинішніх шести місяців», - наголошує народний депутат.

«Покращення полягає в тому, що тепер охочих стати на офіційний облік безробітних стане ще менше. На папері це буде виглядати як скорочення безробіття, але насправді, це ще більше погіршить становище людей, що шукають роботу», - сказав Андрій Павловський.

«Особливо це відобразиться в депресивних регіонах України, де не рідко така «допомога» від держави стає єдиним грошовим джерелом існування родини», - додав він.

До списку новин