загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Право на пенсію в Угорщині отримали 7 тисяч закарпатських пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Претендувати на пенсію в Угорщині можуть тільки громадяни цієї країни

Заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович зустрівся із гендиректором Центральної дирекції Національного пенсійного страхування Угорщини Йожефом Мейсарошем. Як повідомили Закарпаття онлайн у прес-центрі Закарпатської ОДА, також на зустрічі були присутні заступник голови правління Пенсійного фонду України  Валентина Микитенко та начальник головного управління Пенсійного фонду України у  Закарпатській області Анастасія Пентек.

Як йдеться у повідомленні, правління Пенсійного фонду області організовує роботу щодо підтвердження стажу громадян, набутого в Україні, а також оформлює додатки до пенсійних справ для Центральної Дирекції Національного пенсійного страхування Угорщини. Щороку з Угорщини надходить понад 600 запитів стосовно підтвердження страхового стажу, що передається угорській стороні, і враховується при призначенні пенсії. За час роботи Головного управління підготовлено документів для понад 7 тисяч осіб.

- Впевнений, що ми й надалі спільними зусиллями поліпшуватимемо якість обслуговування громадян України та Угорщини у частині пенсійного забезпечення. Адже, враховуючи близькість кордонів, значна кількість угорців живе на території Закарпаття, так само, закарпатці виїздять до Угорщини. Ці громадяни повинні відчувати підтримку влади у питаннях, що стосується пенсійного забезпечення. Це передбачають і завдання Президента України щодо підвищення соціального захисту пенсіонерів. Вже одержаний досвід у цій сфері ми будемо використовувати для розвитку співробітництва у галузі соціального забезпечення, - підкреслив Михайло Попович.

У свою чергу, Йожеф Мейсарош запевнив:

- Щорічно ми отримуємо тисячі справ щодо нарахування пенсій. Тож, наше завдання нині полягає у якомога якіснішій та оперативній роботі на місцях. Щодо співпраці, то хочу зауважити, що за останні кілька років її рівень зріс у кілька разів, за що вдячні Пенсійному фонду України та головному управлінню в області, зокрема. Ми зацікавлені у подальшій співпраці із українською стороною.

До списку новин