загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Паспорт соціальних потреб дасть можливість забезпечити кожного ветерана індивідуальною турботою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мінсоцполітики завершило підготовчу роботу зі створення Паспорту соціальних потреб ветерана. Про це сказала Міністр соціальної політики України Наталія Королевська під час відвідування Територіального центру соціального обслуговування в Києві, повідомила прес-служба Міністерства.

«Мінсоцполітики завершило підготовчу роботу зі створення Паспорту соціальних потреб ветерана. Такий паспорт дозволить нам до копійки прорахувати всі необхідні витрати і закласти їх у державний і місцеві бюджети. Знаючи, чого потребує кожен ветеран, ми зможемо повністю забезпечити його всіма необхідними послугами» , - сказала Наталія Королевська.

Вона уточнила, що в такому паспорті буде міститися повна інформація щодо кожного ветерана - від місця проживання до індивідуальних потреб у матеріальній допомозі та соціальних послугах. У паспорті будуть дані про всі пільги та субсидії для кожного ветерана, а також про відповідальних за їх надання.

«За допомогою цього паспорта ми зможемо визначити обсяг ресурсів, необхідних для кожного ветерана - на ремонт житла, лікування та медикаменти, забезпечення технічними засобами», - сказала вона.

За її словами, втілюватимуть у життя цей проект соціальні працівники територіальних центрів. І саме від них залежатиме, наскільки якісну послугу отримає кожен ветеран, наскільки приємно йому буде відчути індивідуальний підхід та турботу.

«Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана. Літні люди потребують особливої турботи та уваги з боку держави та суспільства. У першу чергу це стосується людей, які за волею долі проживають у державних пансіонатах, а не вдома в колі рідних. Кожен з працівників територіального центру повинен дуже відповідально підійти як до складання паспорта кожного ветерана, так і до подальшої турботи про тих, хто, ризикуючи життям, захищав нашу Вітчизну», - сказала Міністр.

До списку новин