загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Канівчанин перевтілює звичайні машини у кабріолети, всюдиходи та лімузини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У 50-річного канівчанина Ігоря Сухобруса – незвичайне хобі. Автомобілі різноманітних моделей у його майстерні перевтілюються в унікальні концепт-кари, які не залишать байдужими будь-якого автолюбителя.

Лімузин із «Волги», кабріолет із «Ниви», «український хаммер» – із «Газона». Канівчанин випустив із «конвеєра» своєї майстерні близько 70-ти (!) ексклюзивних автомобілів. Усі – готові до їзди, комфортні і безпечні.

– Кожну машину можна зробити індивідуальною, як витвір мистецтва. Так ми реалізуємо свої ідеї, – каже Ігор Сухобрус.

Перший свій автомобіль він зібрав ще у 1984 році, коли був курсантом. Тоді він придбав старенького горбатого «Запорожця» та повністю переобладнав салон, перебрав двигун. Чохли пошив із курсантських шинелей, а в салоні облаштував міні-бар.

Зрозумівши, що автомобілі – хобі всього життя, канівчанин відкрив власну майстерню і вже з 2004 року всерйоз займається рестайлінгом. Перевтілювати «залізних коней» йому допомагає ще три майстри.

– Якщо у Петра I був потішний полк, то у мене потішний парк – автомобільний, – сміється Ігор Сухобрус.

Нині канівчанин працює відразу над чотирма автомобілями. Серед них – легкий джип «Козак», зроблений на основі автомобілів «ГАЗ-69» та «УАЗ». Горбатий «Запорожець» із відкидним дахом на базі «Волинця» стане всюдиходом, якому не страшне ні бездоріжжя, ні подекуди жахливіші українські дороги.

Не гірші прохідні якості покаже і перевтілений шестиколісний мікроавтобус «РАФ», який матиме три ведучі осі. А із двох таких «РАФів» з’явиться комфортний будинок на колесах. У колекції Сухобруса є і «Кразики» і «Газики»: такі жартівливі назви конструктор дав переобладнаним «КрАЗам» і «ГАЗонам», які в новому житті отримали зменшену кабіну та мають вигляд не менш грізний, ніж у американського «Хаммера».

Зараз у колекції канівчанина лишилося близько двадцяти автівок. Решту розкупили: хтось придбав для власної колекції, хтось – для їзди на риболовлю та полювання. Найбільше цікавляться концепт-карами Ігоря Сухобруса на Сході України – в Луганську і Донецьку. А одна з його автівок – модифікована «Побєда» – відправилася борознити дороги Німеччини.

Сергій МОГИЛКО

До списку новин