загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Бібліоніч-2013” у Запоріжжі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Запоріжці усіх поколінь мали змогу скоротати суботню ніч напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, який, згідно Указу Президента України, святкується 30 вересня.

Працівники Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки імені О.М.Горького вже вдруге запросили бажаючих на свій унікальний захід - “Ніч у бібліотеці”. Акція розпочалась о 17 годині 28 вересня на площі перед бібліотекою з офіційної частини та виступу фольклорного колективу “Оксамит”.

Потім упродовж трьох годин у стінах бібліотеки пройшов марафон цікавих заходів: 30-й фестиваль авторської пісні “Байда”, дефіле учні вищого професійного училища стилю і моди, виступ команд Клубу винахідливих та кмітливих, екскурсії по чисельних бібліотечних залах та до книгосховища, різноманітні експозиції і майстер-класи, виставки фіалок, театральних масок тощо. Завершилася «Бібліоніч» танцювальним марафоном, який з 21 до 23 години пройшов на площі перед обласною бібліотекою.

До списку новин