загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що робити людині, яка вийшла на пенсію? Фоторепортаж

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно з дослідженням Всесвітньої організації охорони здоровя Україна займає перше місце в світі по розповсюдженню депресії, особливо серед людей пенсійного віку. На думку експертів, навчання є найефективнішим засобом профілактики депресій у людей похилого віку. Участь в учбовому процесі допомагає людині крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект.

"Університет третього віку" - це перший в Україні безкоштовний навчальний заклад, який розрахований саме на людей пенсійного віку.

Його урочисте відкриття відбулося 4 вересня 2009 року. Вже після першого місяця навчання почалося справжнє "паломництво" абітурієнтів. Зараз філіали університету успішно функціонують у п’яти районах Києва.

В університеті не тільки навчають, а й роблять життя студентів насиченим та цікавим. Постійно проводяться піші екскурсії по місту, різноманітні концерти, спектаклі та флеш-моби.

Викладають в університеті викладачі-волонтери вищих навчальних закладів столиці, люди старшого віку, які обізнані з темою програми та мають відповідну освіту і досвід, студенти, вчителі, лікарі, представники державних та громадських організацій тощо.

У перукарні навчального закладу для пенсіонерів "Університет третього віку", Київ, 4 жовтня 2013 року.

Під час заняття з рукоділля на факультеті прикладного мистецтва у навчальному закладі для пенсіонерів "Університет третього віку", Київ, 4 жовтня 2013 року.

Люди похилого віку за комп'ютерами під час заняття з комп'ютерної грамотності у навчальному закладі для пенсіонерів "Університет третього віку", Київ, 4 жовтня 2013 року.

До списку новин