загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові навіть пенсіонери діляться своїми бажаннями на дошці «Перед тим, як я помру, я хочу…»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уже майже тиждень у Львові, посеред Проспекту Свободи стоїть табло, біля якого кожен охочий має змогу зупинитись, згадати свої життєві цінності, плани, мрії та поділитись ними. Долучаються до проекту не лише молодь, а й люди похилого віку.

Як пояснили організатори, табло пофарбоване у чорний колір, тому що саме такий «не святковий» колір дає змогу привернути увагу перехожих та змусити їх замислитись над плином життя. Біля конструкції стоять кошики з крейдою, і усі охочі мають можливість поділитись своїми задумами, пріоритетами, виділити найважливіше.

«Усе своє життя я  багато хочу, мрію, а роблю лише малу частину зі своїх бажань. Я вирішив, що прийшов час виправитися і надихнути до конкретних дій людей навколо. Ідея дошки з’явилася ще рік тому, але вона була відкладена на потім, цього року ми вирішили перетворити ідею в реальність. Ми нагадуємо мешканцям та гостям Львова, що в кожного є мрії, цілі та плани. Просто прийшов час здмухнути з них пил та втілювати. Живемо тільки раз», - розповів Сергій Караванець, співініціатор проекту.

Соціальна ініціатива «Перед тим, як я помру, я хочу…» ("Before I die I want to...") охопила уже понад 50 країн світу, зокрема США, Казахстан, Португалію, Японію, Данію, Австралію, Аргентину і Південну Африку.

До списку новин