загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П'ять способів виглядати стильно щодня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Стиль передбачає досягнення узгодженості між кожним предметом одягу та аксесуарів з точки зору його призначення чи вигляду.

Стильність одягу або аксесуарів визначається рядом факторів, у тому числі кольором і фактурою... Втім, форми, розміри, крій, обробка, рівень деталізації, щільність тканини і навіть вид гудзиків або швів, які використовуються, також впливатимуть на стиль.

Наприклад, одяг та аксесуари, витримані у жіночному стилі, мають тенденцією використання більш делікатних тканин та кольорів, квіткову чи наповнену елементами деталізацію, а також кроїться таким чином, щоб підкреслювати жіночі форми. Сукні з відтінком блакитного, м'який зелений та білий з квітковим принтом шифон матимуть жіночний стиль. Маленька елегантна сумочка без ручки (так званий “клатч”) з блакитного атласу чудово пасуватиме до них. Для завершення образу можна одягнути сережки з перлами і босоніжки. Кожен з елементів, роблячи внесок до образу, додає жіночності стилю.

Практично в кожній ситуації стиль кожного додаткового елемента має бути узгодженим. Використання контрастів у стилі загалом виглядає негармонійно. Якщо, наприклад, створити привабливий корпоративних вигляд з брючним костюмом і накрохмаленою сорочкою, то деталізовані, етнічно-богемні прикраси будуть недоречними.

Добре розуміння стилю може бути нелегким суб'єктивним завданням. Наприклад, чи можна носити легку плетену сумку з вищезгаданою жіночною сукнею? Так, можливо. Якщо на ногах одягнені сандалі з відкритим носком і ви йдете на вечірку, влаштовану у садку, то тоді це виглядатиме гармонійно. Але  якщо хтось одягнений в більш формальний строгий піджак, класичні туфлі з закритими пальцями та колготки, то плетена торба буде виглядати занадто неофіційною.

Тому секрет того, щоб правильно підібрати елементи стилю, заключається не лише в окремо взятих елементах одягу та аксесуарах, але і в тому, як вони комбінуються з середовищем або подією, заради якої одягаються.

Нижче наведено декілька простих кроків, які ви можете застосувати для правильного компонування стильного наряду:

Визначте загальний образ, який ви створюватимете. Це класичний, етнічний, спортивний або корпоративний? Це стиль Грейс Келлі з 1950-х років або кумедно-модна дівчина з вулиці? Визначтеся чітко, на чому ви зупинитесь перед тим, як підбиратимете вбрання.

Створіть базу з елементів одягу, які утворюють основу для вашого образу. Це буде сукня чи штани з сорочкою? Це джинси і футболка? Переконайтеся, що вони гармоніюють одне з одним з точки зору кольору, текстури та пропорції.

Визначте оточення/середовище, в яке ви йдете. Чи буде воно буденним чи формальним? Це буде в будинку чи назовні? У день чи ввечері? Стилі елементів повинні бути підібрані в залежності від того, куди ви збираєтеся. Класичний костюм можна прикрасити доречними аксесуарами, якщо його одягатимуть на побачення, щоб спокусити чоловіка своєї мрії.

Поставтеся відповідально до вибору взуття. Стиль взуття слід підібрати відповідно до вашого вигляду і середовища. Якщо загальний вигляд буде етнічним,  то класичне чорне взуття не пасуватиме. Взуття є основним елементом стилю і миттєво зіпсуює вигляд, якщо ви не підберете його правильно.

Підбирайте аксесуари обережно. Сумка, прикраси, шарф і навіть зачіска та макіяж повинні чудово доповнювати образ, який ви намагаєтеся створити. У той час, як ідеальне поєднання елементів може бути не завжди необхідне, цілковитих контрастів слід уникати, і загальний вигляд має бути узгодженим.

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин