загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чоловіки бояться самотності сильніше жінок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Закордонні соціологи провели опитування серед тисячі людей у віці і з'ясували, що кожен з подружжя хоче померти раніше своєї другої половинки, щоб не залишитися одному. Причому у чоловіків це бажання зустрічається частіше. Так, не бажають пережити своїх подружжя 70 % чоловіків і 62 % жінок.

Крім того, соціологи з'ясували, за що б респонденти погодилися віддати своє життя, якби у них був вибір. 5 % виявилися патріотами і готові померти за країну, 10% - за релігію, 10% заради того, щоб жили їхні батьки, 12% - за своє подружжя. Але найбільше учасників опитування - більше 50 % - готові віддати своє життя за щастя і здоров'я своїх дітей.

До списку новин