загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

МОЗ пропонує лікувати українців горілкою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство охорони здоров’я України придумало новий спосіб лікування - горілчаними виробами. В аптеках, відділеннях «Укрпошти» українцям пропонують оздоровлюватися за допомогою спеціальних лікувальних дієтичних засобів – настоянок. Фактично ми маємо справу з грандіозною аферою, коли без акцизів, податків людям продають горілчані напої, які є шкідливими для організму. На цьому під час брифінгу у ВРУ наголосили народні депутати України Роман Ілик та Микола Томенко, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу «Батьківщини».

За словами першого заступника голови парламентського комітету з питань охорони здоров’я Романа Ілика, експерти встановили, що вміст шкідливих речовин у цих «цілющих настоянках» значно перевищує допустимі норми. Так вміст альдегідів перевищує норму у 30 раз, естерів – втричі, також перевищено допустимий вміст метилового спирту.

Голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Микола Томенко зазначив, що під документами, які дозволяють продаж таких виробів, стоїть підпис першого заступника міністра охорони здоров’я Олександра Качура, керівників податкової та санепідемслужби.

«В аптеках стоять черги за цими напоями, їх просто змітають з полиць. Громадські активісти у регіонах, зокрема на Львівщині, зверталися з цього питання до відповідних структур, але жодної реакції не було. Ми звертаємося в Генеральну прокуратуру щодо ухиляння від сплати податків осіб, які прокручують цю аферу, президента, щоб провів виховну роботу з МОЗ», - наголосив М. Томенко.

Також, за словами парламентарів, такі настоянки почали випускати у січні-лютому, а дозвільні документи були оформлені лише у квітні.

До списку новин