загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Громадяни, які доглядають інвалідів ІІ та ІІІ груп, зможуть одержати державну допомогу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Їх в Україні понад 20 тисяч

Понад 20 тисяч осіб, які доглядають за інвалідами ІІ та ІІІ груп або особами похилого віку, зможуть отримувати допомогу як малозабезпечені. Про це сказала Міністр соціальної політики Наталія Королевська, коментуючи прийняття Парламентом Закону “Про внесення зміни до статті 7 Закону України “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”.

“До сьогодні існував несправедливий підхід до людей, які доглядають за інвалідами ІІ чи ІІІ групи або пристарілою особою, якій не виповнилося 80 років, оскільки вони не мають права отримати допомогу по малозабезпеченості. Ми запропонували змінити цю норму і надати таке право сім'ям, які забезпечують постійний догляд за найменш захищеними категоріями громадян. Загалом ці зміни торкнуться понад 20 тис осіб”, - зазначила вона, повідомили у прес-службі Міністерства соціальної політики.

Наталія Королевська додала, що цей закон, у разі підписання Президентом, набере чинності з січня 2014 року. Вона також нагадала, що раніше Верховна Рада ухвалила два інші закони, розроблені Мінсоцполітики, які також встановили соціальну справедливість по відношенню до інших найменш захищених громадян.

У рамках Соціальних ініціатив Президента за моїм дорученням були розроблені та затверджені Парламентом закони, що дозволили збільшити розмір державної допомоги на догляд за дітьми-інвалідами підгрупи А, а також виплат дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківської опіки, які мають інвалідність. Це ті зміни, які вже реалізуються”, - сказала вона.

До списку новин