загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Івано-Франківському музеї відкрили виставку карикатур про екологію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

15 жовтня у Івано-Франківському Краєзнавчому музеї було відкрито виставку карикатур «Плюс 1 С. Кліматичні зміни мовою карикатуристів України та Швеції».

В рамках мандрівного проекту «Facing the Climate» представлено роботи 25- п’яти скандинавських карикатуристів на тему питань зміни клімату. У 2011 році виставка розпочала подорож містами України. Протягом трьох років вона вже експонувалась у Донецьку, Дніпропетровську, Києві, Миколаєві, Полтаві, Харкові й Одесі. На Прикарпатті спеціальний проект пройшов у Косівському інституті прикладного та декоративного мистецтва.

«Одним з методів боротьби за чисте довкілля є мистецтво, зокрема жанр карикатури, - зазначив начальник управління культури,національностей та релігій ОДА  Володимир Федорак. – І я переконаний, що часом дотепний, дошкульний гумор і оригінальна, цікава, смішна карикатура є кращий спосіб донести інформацію».

В Івано-Франківську, завдяки спецпроекту, до виставки приєдналися роботи студентів Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва. Кращі автори, а саме Остапенко Галина, Марик Наталія та Никифорчин Олександр поїдуть на виставку до Львова, і відвідають майстер-клас по карикатурі, а їхні роботи будуть подорожувати з основною експозицією.

Нагадаємо, що вперше виставка була представлена після Копенгагенської коференції з питань зміни клімату (грудень 2009).

Подорожуючи світом вона доповнюється новими роботами. В Україні виставка проходить за сприяння посольства Швеції в Україні та Міжнародної благодійної організації «Інформаційний центр «Зелене досьє».

До списку новин