загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українські селяни опановують інтернет – опитування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно з даними опитування Інституту Горшеніна, кількість українських селян, які щодня користуються інтернетом, нестримно зростає.

Про це в коментарі ГолосUA заявив директор департаменту комунікацій Інституту Горшеніна Володимир Застава, коментуючи результати соціологічного дослідження, яке проводилося в 123 українських селах.

"Селяни більше не відчувають себе відірваними від міста так сильно, як раніше. До них приходить розуміння, що Україна не так вже велика, люди хочуть спілкуватися з жителями інших країн і коло їх бачення розширюється", - зазначив експерт.

Згідно з опитуванням, порівняно з 2011 роком, селяни стали менше дивитися телевізор (79,9% проти 85,5% відповідно) і читати газети (24,1% проти 28,3% відповідно). Разом з цим, кількість тих, хто шукає інформацію про події через інтернет збільшилося удвічі - з 10,5% в 2011 році до 20,6% у 2013 році.

За словами Застави, тепер 75% жителів сіл хоч зрідка, але читають новини у всесвітній мережі. У 2013 р. щодня користуються інтернетом 17,9% респондентів (у 2011 р. - 7,5%).

При цьому соціолог зазначив, що найбільше інтернет користується популярністю в східних і південних регіонах країни, а найменше - на заході України.

До списку новин