загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці винні банкам 193 мільярди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фінансисти назвали найбільших та найактивніших боржників країни. Найбільше винні банкам жителі Києва та області – 40,5% усіх позик, оформлених фізособами

На другому місці опинилася Дніпропетровська область - 7,7%, на третьому - Донецька - 7,3%. Дослідження проводилося Незалежною асоціацією банків (на базі статистики Нацбанку), передають «Вести».

Трохи інакше виглядає рейтинг за розмірами позик. Як і в першому випадку, лідирує столичний регіон, де в середньому на одного жителя припадає кредит в 17,1 тис. грн., за ним йде Одеська область (5,7 тис. грн.), і закриває трійку Дніпропетровська область (4,5 тис. грн.). А весь кредитний портфель країни становить 192,97 млрд. грн.

Найменше кредитів набирають жителі західних регіонів. Виняток становлять тільки Львівська та Івано-Франківська області. Банкіри пояснюють цю тенденцію тим, що час від часу родичі заробітчан потребують додаткових коштів.

За словами представника одного з банків, левова частка кредитних портфелів банків припадає на густонаселені промислові регіони, де зосереджена значна частина підприємств та фінансових організацій.

Банкіри не приховують, що передусім намагаються закредитувати найбільш платоспроможні регіони.

«Найбільше роздрібних позик видається у населених пунктах з високим рівнем офіційних доходів», - сказав представник ще одного комерційного банку.

Найактивніше фінансисти просувають кеш-кредити і кредитні картки. На них припадає 69,4% роздрібних позик, виданих цього року.

До списку новин