загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Творчий неспокій милосердних сердець в Лубнах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На виконання соціальних ініціатив президента України В.Ф. Януковича щодо забезпечення надання якісних послуг – 23 соціальних робітники відділення соціальної допомоги вдома обслуговують 302 одиноких, людей похилого віку та інвалідів. Кожен, у середньому обслуговує 13 підопічних, які відповідно до медичного висновку та укладених договорів отримують у домашніх умовах комплекс соціально-побутових послуг. Для підопічних соціальні робітники стали життєвою опорою, адже немічним і самотнім стареньким дуже важливо відчувати, що про них турбуються, допомагають та співчувають. Очолює відділення Наталія Волик – висококваліфікований спеціаліст, із великим організаторським і життєвим досвідом , якій притаманні творчий підхід, цілеспрямованість і послідовність. Трудові заслуги цієї жінки були неодноразово відмічені багатьма грамотами та подяками. А у 2012 році за багаторічну сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків вона нагороджена Почесною грамотою Департаменту праці та соціального захисту населення ОДА. Надійним помічником Наталії Волик є соціальний працівник відділення Світлана Черевко, яка завжди успішно виконує покладені на неї обов’язки та завдання. З моменту створення відділення 25 років поспіль добросовісно працює соціальним робітником Тетяна Черних. А 20-ти річний рубіж нелегкої, але почесної праці, подолали відповідальні та активні працівники Лариса Сай, Ганна Кулибка, Ольга Євтушенко, Марія Колісник, Ганна Юрченко, Валентина Глушко.

Близько десяти років свого життя опікою одиноких добросовісно і старанно переймаються і Ганна Миргородська, Катерина Касьян, Наталія Захарюта, Любов Скрибець, та вправний робітник з комплексного обслуговування та ремонту Леонід Руденко. Приємно і те, що молоді соціальні робітники беруть приклад з досвідчених, старших колег і також сумлінно та якісно надають послуги підопічним. Напередодні Дня працівника соціальної сфери добрим словом та з вдячністю згадуються і ветерани відділення, які зараз уже перебувають на заслуженому відпочинку. Це Євдокія Андріївна Гончаренко, Любов Василівна Загоровська, Марія Василівна Романюта, Любов Володимирівна Задорожна. Всі працівники відділення соціальної допомоги вдома, сповненні прагненням допомогти кожному, користуються заслуженою шаною серед підопічних та жителів міста, а щирі слова вдячності стареньких за увагу, допомогу та підтримку додають всім наснаги працювати ще краще. Тож, нехай ніколи не вичерпуються теплота та щедрість людської душі, віра в милосердя та доброту, бажання у спроможність бути корисним людям. Користуючись нагодою, від щирого серця вітаю всіх працівників соціальної сфери з професійним святом. Це гарна нагода висловити вдячність та шану всім тим, чиї самовіддані зусилля, мудрість, терпіння, душевне тепло є запорукою необхідної соціальної підтримки для кожного, хто її потребує. Хай щастя і добро, яке Ви даруєте людям, повертається до Вас сторицею. Успіхів Вам у нелегкій праці, божої благодаті, міцного здоров’я, щастя і добробуту!

Наталія Сухонос

До списку новин